lördag 16 februari 2013

Ledsamt farv'äl :(

Dagen har idag, enligt mig, verkligen varit toppen. Precis så en lördag ska vara. Imorse efter mitt inlägg så kom Maria o Theo förbi och vi tog en promenad och stannade på lekan. Sen fortsatte leken här hemma :) Trevligt!
Vid lunch kom Dennis hem och då blev det äta så klart. Mums! Därefter plockade vi undan, tog på oss ytterkläderna och det viktigaste av allt...vi packade ner Albins nappar i en påse och satte ett rött band runt...redo för avhängning hos ankorna.
Albin var med på allt och när vi kom till ankorna så började vi först med att mata dem och sedan innan vi gick så fick han hänga napparna på staketet. Gick mycket bättre än vad jag trodde och han var såååå jätte duktig!! Moa pussade napparna hej då och Albin skrek glatt "hej då napparna" när vi började gå därifrån :) Älskade unge! Faktiskt nästan så ja blev tårögd... Tramsigt kanske men ja e så blödig o hela grejen var så fin :)
Promenaden efter stoppet hos ankorna blev till bageriet där vi handlade kakor och sen förbi videobutiken för lite film hyrning. En till barnen (Trassel) och två till oss (snabba cash 2 och Grann patrull) så ni vet vad vi ska göra ikväll ;)
Nu är vi hemma igen och ska fortsätta vår underbara lördag....












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar