söndag 20 januari 2013

True Blood via HBO

Vi fick först höra av en kompis till mig om en serie som heter True Blood. Frågade vad den handlade om och fick till svar: Vampyrer. Genast tänkte jag NEJ! Tittar inte på filmer/serier överhuvudtaget som har med sådan "konstigt" övernaturligt trams att göra. Trots det så lånade vi den och började titta.
Det är egentligen ingen bra serie men vi kan ändå inte sluta titta på den och har ni sett 3 säsonger...konstigt va?! Den har något i alla fall som tilltalar oss.

Just nu kan du se serien med HBO i Telia digital TV. Läs mer och beställ HBO!
Och just nu kan du skaffa HBO gratis i 6 månader via Telia digital tv.

Serien handlar om ett fiktivt samhälle som heter Bon Tenmps och som ligger i Louisiana. I detta samhälle lever vampyrerna precis bredvid de vanliga människorna. Det är någon forskare som har lyckats framställa ett alternativ till blod som säljs under namnet True blood. Detta gör att vampyrerna lever precis som människorna. De har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra. Dock tål dem fortfarande inte solljus utan sover under marken under dagarna och kommer fram tills kvällen/natten.
En av huvudrollsinnehavarna, Sookie Stackhouse (Anna Paquin) är en vanlig människa, som kan höra andra människors tankar,hon jobbar som servitris på samhällets enda "hak" och är lite av en outsider som det är. Som om inte det var nog så förälskar hon sig i Bill Compton (Stephen Moyer) som är en vampyr på 173 år. Att vara kär i en vampyr är inte helt enkelt om man säger så. Det medföljer en hel del mysterier och komplikationer :) Även Alexander Skarsgård spelar vampyr i denna serie.
Det är en skum serie med tvära kast och annorlunda handlingar. Helt klart värd att se!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar