onsdag 30 januari 2013

Vi är på gång

Efter lite mer än en vecka hemma, både som själv sjuk och VAB så är det äntligen dags för jobb imon :) Tjoho! Vi är friska. Moa hade en feberfri dag idag så nu blir det förskolan tors-fre, sen är det ju helg igen :) 
Den senaste veckan har inte varit rolig och jag förstår verkligen att influensan kan ta dö på människor och jag är ung ;) Men men, som sagt så är vi nu på banan igen...skööönt!
Dagen idag har inneburit 4 års kontroll för Moa där det visade sig att hon vägde 19,3 och avr 107,5 cm lång. Balansen testades genom att hon fick gå balans på smal bräda och hoppa på ett ben. Hörseln blev också godkänd genom ett hörseltest, synen också godkänd genom att göra ett vanligt syntest. Att rita, trä pärlor på tråd, räkna, säga färger och bara prata gick också helt ok och besiktningen av min lilla 4 åring blev mer än godkänd :))
Efter lunch åkte vi till Ikea och gick runt, köpte 6 nya dricks glas...fina färger var det :) En tur in på Stadium resulterade i nya gummistövlar till Moa för 65 kr. Halva reapriset..yay!!
Nu på kvällen har jag vairt på Me&i party hos Anna-Karin och det var väldans mycket fina kläder i denna vår kollektion. Funderar på att ha ett party här hemma och kanske köpa lite till...hihihi!
Idag blev det köpt en mössa till Moa o en till Albin, samt ett par byxor till Albin. Fint va??



Nu är det dock dags för sängen...nanni ju och så upp tidigt imon. Puh!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar